Forsiden
Uddannelse
Erhvervserfaring
Kontakt
Forsiden

Jeg har en bred erhvervserfaring bag mig. Jeg har arbejdet en årrække som montør hvor både salg, service og sikkerhedsrådgivning indgik i arbejdsopgaverne.


I ca. 2 år har jeg i forbindelse med et ophold som ulandsfrivillig udsendt af Mellemfolkeligt Samvirke virket som faglærer i praktisk elinstallation og projektering ved bl.a. renovering af malariaklinikker for Danida.


Under mit uddannelsesforløb til web-integrator på Grenaa Tekniske Skole har jeg ofte kunne bistå mine klassekammerater med hjælp til løsning af opgaver under hovedforløbet. Mine bedømmelser ved eksamen. Informationsteknologi (Content Management Systems): 11Afsluttende projekt: 11 (VB.NET 2.0 Microsoft Visual Studio 2005) Der er i uddannelsen hovedsaligt lagt vægt på HTML, CSS, ASP og VB.NET 2.0 med Visual Studio 2005 hvilket jeg har opnået rimelig godt kendskab til. Udover min uddannelse som web-integrator er jeg uddannet Elektriker, hvilket har givet baggrund for kompetent håndtering af hardware.


Senest har jeg arbejdet for 2 private P Selskaber hvor jeg udover alm. vagt opgaver har tilegnet mig et indgående kendskab til især Billet Automater af fabrikatet Cale. Jeg kan montere servicere samt installere Automaterne uden problemer.


Jeg står naturligvis til rådighed med yderligere oplysninger. Benyt menuen Kontakt.

Sascha Jørgen Johansen 2006 ©.